У Світлі Істини

Послання Ґраля Абдрушина


1.КНИГA ◄ ► 2.КНИГA
Deutsch
English
Francais
Español
Português
Русский
Magyar
Česky
Slovensky
Черговість доповідей


90. Антихрист

Люди! Коли надійде година, о котрій за Божественною Волею мають відбутися Очищення і розділення на Землі, зверніть увагу на обіцяні вам почасти надприродні знамення на небі!

Не дайте тоді ввести себе в оману тим людям і також церквам, які надовго вже віддалися Антихристу. Сумно, що навіть церкви не знали, де вони повинні шукати цього Антихриста, що, однак, уже так довго діє всередині серед усіх людей. Трохи більше пильности – і вони б мусили його розпізнати. Хто ж може ще діяти більш антихристово, ніж ті, котрі тоді боролися проти самого Христа і якого потім, врешті-решт, убили! Хто ще міг огидніше і також більш виразно так виявляти себе противниками Христа!

Це були носії та представники земної релігії, котрим з їхньою власною будовою істинне Вчення Бога, яке в Синові Божому втілилося і яке ним було принесене, ніяк не підходило. Адже істинне Боже Послання не може бути їм до вподоби, тому що будова носіїв земних духовних звань насамперед була націлена на земний вплив, земну владу та поширення їхнього панування. Таким чином, цілком чітко вони довели, що були слугами людського інтелекту, який спрямований тільки до земного знання, до земної влади і вороже, заважаючи, протистоїть усьому, що існує поза межами людського розуміння! Оскільки Бог тепер остаточно залишається поза земним інтелектуальним знанням, як також і духовне, то саме інтелект – єдина справжня перешкода на шляху до них! Через це він за своєю власною природою є також противником усього Божественного і всього духовного! І тому логічно, що і всі люди разом з ним, які свій інтелект визнали головним і вищим, прагнуть покладатися тільки на нього!

Тодішні носії релігії боялися втратити свій вплив серед народу внаслідок роз’яснень Сина Божого. Це було, як сьогодні усі знають, переважно тією причиною наклепів, які вони намагалися розповсюджувати у виступах проти Христа, і зрештою – страти Сина Божого. Вони прибили до хреста як богохульника того, хто був посланий на роз’яснення від того самого Бога, слугами якого вони себе проголошували!

Так мало знали вони насправді того Бога та Його Волю, що, бажаючи запевнити людей, ніби служать для Його слави, для Його земного захисту, вони того Сина Божого, Посланця Господа… убили!

У цьому проявилось, як наслідок, повний жахів, те, що вони були рабами свого земного інтелекту, який таким чином боровся лише за зміцнення свого впливу. Вони надали себе як знаряддя ката Антихристові, якому у собі таємно спорудили престол. Бо в цьому знайшли догоджання їхні людські слабкості – зарозумілість, пиха, марнославство.

Кому потрібні ще переконливіші докази, тим допомогти вже не можна, бо немає вже нічого, що найбільше протистоїть Христу, Сину Божому та його Слову! Адже Антихрист і означає – борець проти Христа, проти визволення людини в Божому Посланні. Земний інтелект довів їх до цього! Саме він є отруйною рослиною Люцифера, його інструментом, який для людства став найбільшою небезпекою! Тому віддавна непомірно перебільшене плекання людського інтелекту виросло у людей до прабатьківського гріха! А позаду цього стоїть сам Люцифер, як Антихрист у власній персоні! Він той, хто зміг підняти свою голову завдяки людям! Він – єдиний справжній ворог Бога! Ім’я Антихриста він отримав у запеклій боротьбі проти Місії Сина Божого. Ні в кого іншого не було стільки сили і потуги для того, щоб стати Антихристом.

І на Землі у своїй боротьбі проти Волі Божої Люцифер послуговується не лише поодинокими людьми, а чималою кількістю всього людства, яким він під дією гніву Божого приносить загибель! Хто не може збагнути цього, само собою зрозумілого, що тільки сам Люцифер міг стати Антихристом, який наважився поставити себе проти Бога, той ніколи нічого не зможе зрозуміти з того, що розігрується поза Грубою речовинністю, тобто поза суто земним. Той мусить пропасти вже сьогодні.

І як це було тоді, так все ще є й сьогодні! Навіть набагато гірше. Сьогодні також багато релігійних представників прагнуть досить озлоблено боротися, аби й досі зберігати панівне земне інтелектуальне управління у храмах та церквах.

Саме людський інтелект, що обмежує усі шляхетні почуття, для людства є найнебезпечнішою виведеною рослиною Люцифера, яку він зумів поширити серед людей. А всі раби інтелекту є насправді слугами Люцифера, і разом з ним несуть відповідальність за ту жахливу катастрофу, до якої мусить прийти людство.

Через те що ніхто з людей не шукав Антихриста під покривом інтелекту, йому вдалося всюди досягти свого лиховісного поширення так легко. Люцифер тріумфував, бо він таким чином замкнув людство від будь-якого уявлення про все те, що лежить поза Грубою речовинністю. Від справжнього життя! Від місця, з якого тільки і починається зв’язок з Духовним, що веде до наближення з Богом!

Він заклав таким чином свою основу на цій Землі як володар її та більшої частини людства!

Тому немає нічого дивного, що він аж до вівтарів зумів проникнути і що представники земних релігій і також християнських церков мусили впасти йому жертвою. Адже вони також чекали на Антихриста невдовзі перед обіцяним Судом! Велике Пророцтво з Біблії у цьому місці, як і в багатьох інших, і досі все ще лишається неосягненим.

Пророцтво говорить, що цей Антихрист перед Судом підніме свою голову! Однак це не означає, що він тільки з’явиться! Якщо при цьому сказано, що він голову підніме, то з цього випливає, що він уже повинен бути тут, а зовсім не те, що він тільки прийде! Він має досягти вершини свого панування невдовзі перед Судом – ось що цим сказано було!

Ви, хто не став ще зовсім духовно глухим і сліпим, почуйте цей крик застереження! Зробіть зусилля, самі хоч одного разу цілком серйозно задумайтесь: тому що це відтепер вимагається від вас! Залишаючись у цьому все ще й далі безтурботними, ви віддаєте самих себе на знищення!

Коли з лігвища отруйної змії знімається захисне покриття і внаслідок цього вона розпізнає себе викритою, то, звісно, вона спробує вирватися від тої нещадної руки, щоб її вкусити.

Не інакше і тут. Побачивши себе виявленим, Антихрист почне швидко заперечувати з допомогою своїх слуг, при викритті кричати і робити все можливе, щоб спробувати втримати собі престол, який йому охоче запропонувало людство. Але це все він може робити лише з допомогою тих, хто його у собі вшановує. Тому відтепер зверніть особливу увагу на ваше оточення, коли розпочнеться боротьба! Саме в їхніх криках ви тим упевненіше розпізнаєте кожного, хто йому належить! Бо вони знову виявляють себе так само, як уже колись тремтіли від страху перед чистою Істиною, як її вороги!

Антихрист знову намагається судомними зусиллями міцно втримувати свій вплив на Землі. Зверніть увагу на його необ’єктивність і в захисті, і в нападі, бо знову він прагне зводити наклепи, сіяти підозру, тому що його послідовники нічого іншого робити не вміють. Суперечити Істині та заперечувати її неможливо.

Так слуги Люцифера цього разу захочуть Посланця Бога визначити як Антихриста, як богохульника, точно так, як колись і Сина Божого! А втім, кожен повинен у цьому лише розпізнати слабку позицію тих, кому бракує послідовности. Як можна визначати як Антихриста того, хто викрив Люцифера, інтриги якого змусив вийти на поверхню. Це лише нова форма того, як Сина Божого виставляли богохульником, бо тільки його роз’яснення не збігалися з людською думкою. Де такі спроби трапляються, там будьте пильні, бо таким чином ці люди хочуть лише захищати Люцифера, щоб відкрито втримувати своє панування на Землі. Там осередок темряви, хоча вони й мають звичай носити зовнішнє світле вбрання, будучи слугами церкви.

Не забувайте про події із земного часу Сина Божого, але зважте, що сьогодні все ще той самий Антихрист із ще набагато чисельнішими людськими прихильниками намагається зберегти земне панування, уникнути знищення, щоб і далі затемнювати істинну Волю Божу.

Тому зверніть особливу увагу на всі Знаки, що були обіцяні. Для кожного окремо це стосується його останнього рішення. Порятунок чи загибель! Бо цього разу – це Воля Божа, щоб пропало усе, що ще раз наважиться поставити себе проти Нього та Його Посланця!

Будь-яка недбалість у цьому стане для вас тепер Судом! – І над жодною з церков не будуть стояти Знаки Божі, і жоден з носіїв земних духовних звань не зможе засвідчити, що він Посланець Божий! А тільки той, хто неподільно пов’язаний зі Знаками, тому несе їх із собою животворно сяючими, як колись Син Божий, коли він був на цій Землі. Це Хрест Істини, живо сяючий в ньому, і Голуб над ним! Вони стануть видимі усім тим, хто змилостивлений узріти духовне, щоб засвідчити про це усім людям на Землі, бо ті, які цього разу зможуть «бачити», будуть серед усіх народів, як остання Милість Божа! — — —

Ніколи ніхто не зможе підмінити ці високі Знаки Святої Істини. Змушений тікати від них, Люцифер також не здатен на це, не кажучи вже про людину. Тому той, хто все ще хоче протистояти цим Засвідченням Божим, відтепер виступає проти Бога, як Його ворог. Він доводить цим, що він не Божий слуга і ніколи ним не був, хоч би й досі на Землі ким завгодно прикидався. Він є слугою Люцифера, Антихриста, як раб інтелекту, який разом з ним нині згідно з Волею Божою підпадає під Суд.

Стережіться, щоб і ви до таких не належали!

—————
Послання Ґраля Абдрушина


Черговість доповідей

[Послання Ґраля Абдрушина]  [Відлуння до Послання Ґраля] 

контакт